как се плаща поръчката?

Всички разплащания в PRINT.BG се извършват с личния виртуален портфейл Можете да заредите вашия портфейл по няколко начина:

  • по банков път - за да заредите вашия портфейл по банков път е необходимо да впишете в платежното нареждане специален уникален номер, по който системата ще ви разпознае. За да получите този номер натиснете бутон потвърди. Можете да преведете сумата, с която желаете да заредите вашия портфейл, на следната банкова сметка: Дъ Елементс ООД, Булбанк (България) АД IBAN BG87UNCR70001523836397 За да бъде валидно зареждането, моля натиснете бутон "потвърди" и запишете в платежното нареждане номера, който системата ще генерира за вас! ** Портфейлът Ви ще бъде зареден и поръчката стартирана след получаване на превода в нашата банкова сметка.
  • в офис на PRINT.BG - за да заредите вашия портфейл e необходимо да посетите на място офис на PRINT.BG. Там наш служител ще въведе желаната от вас сума във вашия портфейл.

Офис на PRINT.BG: София 1517, кв. Васил Левски ул. Витиня 33Г тел. 02 400 5000

  • с наложен платеж - За целта е необходимо да изберете доставка с наложен платеж на стъпка 3 - Избор на данни за доставка. Имайте предвид, че доставката с наложен платеж включва куриерска такса от 1.5% от стойността на поръчката. В този случай ще Ви се обадим за потвърждение на поръчката. 

©2005 - 2022 PRINT.BG. Всички права запазени.